Hlavní obsah

AC/DC dokončili nahrávání nové desky

Právo, Jaroslav Špulák

Tlačítkem Sledovat můžete odebírat oblíbené autory a témata. Články najdete v sekci Moje sledované a také vám pošleme upozornění do emailu.

Australská hardrocková skupina AC/DC dokončila natáčení nového alba. Řekl to zpěvák Brian Johnson v rozhovoru pro magazín Classic Rock.

Foto: Sony Music

Skupina AC/DC termín vydání nové desky zatím neoznámila.

Článek

Podle jeho vyjádření má skupina materiál na v pořadí patnácté studiové album nahraný. „Jsme hotovi a jsme nadšení. Máme několik skvělých nových písniček,“ sdělil Johnson.

Pracovní název desky je Man Down, což prý má souvislost s kytaristou kapely Malcolmem Youngem a jeho blíže nespecifikovanými zdravotními problémy, kvůli kterým musel formaci nedávno opustit.

Brian Johnson také prozradil, že Malcolm Young byl nedávno hospitalizovaný. „Samozřejmě nám chybí. Je v nemocnici, ale je to bojovník. Držíme mu palce, aby se opět dostal do formy. Je to silný chlap. Je hrdý a hlídá si soukromí, takže toho nemůžeme příliš prozrazovat. Držíme mu palce, aby se brzy vrátil,“ řekl.

Producentem nového alba Australanů je Brendan O’Brien. Nahrávalo se v The Warehouse Studio v kanadském Vancouveru. Toto studio patří zpěváku Bryanu Adamsovi.

Reklama

Související témata:

Výběr článků

Načítám