Hlavní obsah

Žena z Poděbrad odjela s někým vlakem, pak ji našli mrtvou. Policie žádá o pomoc

– Mělník
Novinky, Ondřej Kořínek

Středočeští kriminalisté žádají o pomoc při vyšetřování vraždy 37leté Lucie Vytasilové, kterou našel kolemjdoucí na začátku dubna v nádražním domku na Kolínsku. Poslední pohyb ženy detektivové zjistili na počátku února v Poděbradech.

Foto: Policie ČR

Oběť vraha Lucie Vytasilová a místo činu.

Článek

Mrtvá žena byla nalezena 6. dubna ve Velimi v nádražním domku, následná pitva prokázala, že se stala obětí trestného činu. Kriminalisté proto zahájili trestní stíhání neznámého pachatele, který je podezřelý z vraždy.

Foto: Policie ČR

Nádražní domek, ve kterém byla žena zavražděna.

Lucie Vytasilová, která se pravděpodobně pohybovala mezi lidmi bez domova, podle policie odjela 7. února ve 12 hodin od restaurace U Krále Jiřího v Poděbradech taxíkem na vlakové nádraží v Kolíně.

Tam se posadila na lavičku a asi o hodinu později odjela vlakem s nejméně jedním neznámým mužem do obce Velim. Odtud odešli do drážního domku, kde podle kriminalistů pachatel svou oběť zavraždil.

Žena se špatně pohybovala a bez pomoci nebyla schopna plynulé chůze. Na sobě měla kostkované červenošedé pletené sako, černo-šedo-bílý svetr s vodorovnými pruhy a tmavé modré tepláky.

„Žádáme veřejnost, pokud má jakékoliv informace k pohybu ženy, aby nám je sdělila na čísle 702 210 264 nebo na linku 158,“ vyzvala v pátek mluvčí policie Štěpánka Zatloukalová.

Reklama

Výběr článků

Načítám