Hlavní obsah

Žena na namrzlém mostě prorazila zábradlí a spadla s autem do řeky

Právo, Martin Polák

Tlačítkem Sledovat můžete odebírat oblíbené autory a témata. Články najdete v sekci Moje sledované a také vám pošleme upozornění do emailu.

Královské Poříčí
Aktualizováno

Ve studené řece Ohře skončila v úterý dopoledne 21letá řidička. Na namrzlém mostě u Královského Poříčí na Sokolovsku nezvládla řízení, dostala smyk a prorazila ocelové zábradlí.

Článek

I s autem spadla zhruba z deseti metrů do vody. Naštěstí vyvázla jen s lehčím zraněním. Z auta se včas dostala téměř sama, ven z pomačkaného vozu jí pomohli i svědci nehody, kteří jeli za mladou ženou.

„Záchranáři ji odvezli s lehkým zraněním na chirurgii. V tomto případě měla žena velké štěstí,“ uvedl mluvčí krajské záchranky Lukáš Hutta.

Foto: Martin Polák, Právo

Vrak havarovaného vozu.

„Auto dopadlo na střechu blízko břehu, nedošlo k žádnému úniku nebezpečných látek do vody,“ řekl Právu mluvčí krajských hasičů Martin Kasal s tím, že po celou dobu zásahu byli hasiči na místě. „To pro případ, kdyby z havarovaného auta přeci jen začalo téci,“ poznamenal mluvčí.

Vrak musela vytáhnout z řeky těžká technika. Most tak byl po dobu asi tří hodin zcela uzavřen, silničáři zároveň za tu dobu opravili proražené zábradlí.

Foto: Martin Polák, Právo

Proražené zábradlí na mostě u Královského Poříčí.

Reklama

Související témata:

Výběr článků

Načítám