Hlavní obsah

Zásahovka sebrala nebezpečného pachatele na chodníku v Mostě

Tlačítkem Sledovat můžete odebírat oblíbené autory a témata. Články najdete v sekci Moje sledované a také vám pošleme upozornění do emailu.

Po roce pátrání zadržela zásahová jednotka na ulici v Mostě nebezpečného muže. Ten se podle policistů skrýval před vězením, na svědomí měl i spáchanou loupež a další skutky.

Policie v Mostě zadržela muže, který se před nimi rok schovával.Video: Policie ČR

 
Článek

Zhruba před rokem spáchal muž z Ústeckého kraje podle policistů loupež, na svědomí měl také nedovolené ozbrojování a ještě porušování domovní svobody. Před spravedlností se dlouho schovával. Podle policistů se skrýval i před vězením, za co byl ale odsouzen a na jak dlouho, ale policie Novinkám nesdělila.

Umístil před dům výbušninu a na dálku ji odpálil. Policisté už muže obvinili

Krimi

Poslední únorový den ale spadla klec a na nebezpečného muže si na ulici v Mostě počkala zásahová jednotka. „Národní jednotka cíleného pátrání ve spolupráci s ústeckou zásahovou jednotkou provedla na konci února zadržení nebezpečného pachatele v Mostě,“ uvedl mluvčí policejního prezidia David Schön.

Podle zjištění Novinek případ vyšetřoval Úřad služby kriminální policie a vyšetřování, který působí napříč celou republikou. Policie podrobnosti o tom, kde k loupeži došlo a jak byla provedena, neuvedla.

Foto: Policie ČR

Policie ČR Národní jednotka cíleného pátrání výrazně pomáhá při prosazování spravedlnosti.00_00_11_05.Still001

Reklama

Související témata:

Výběr článků

Načítám