Hlavní obsah

Vražda v zahrádkářské kolonii na Mostecku. Žena ubodala partnera

Tlačítkem Sledovat můžete odebírat oblíbené autory a témata. Články najdete v sekci Moje sledované a také vám pošleme upozornění do emailu.

Želenice

Ústečtí krajští kriminalisté obvinili z vraždy devětačtyřicetiletou ženu, která podle nich nožem zabila o sedm let staršího partnera. Ženě hrozí až dvacetiletý pobyt za mřížemi.

Místo vraždy v zahrádkářské koloniiVideo: Karel Otcovský, Novinky

 
Článek

Událost se stala ve středu pozdě večer v obci Želenice. „Muž podlehl bodnořezným zraněním. Ženu zadrželi kriminalisté po incidentu, nachází se v policejní cele. Policie podala podnět k jejímu vzetí do vazby,“ řekl Novinkám policejní mluvčí Kamil Marek.

Pár bydlel v chátrající chatce na konci zahrádkářské kolonie v Želenicích na Mostecku. Na jejím prahu jsou vidět stopy krve. Místo je zapečetěné policejní páskou.

Foto: Karel Otcovský, novinky.cz

Na prahu chaty jsou vidět stopy krve

Podle sousedů šlo o tragické vyústění dlouhodobých partnerských sporů, které umocňoval alkohol. „Pili hodě, často se pak hádali, křičeli na sebe,“ řekl Novinkám muž, jenž má v kolonii zahradu.

Dalšího spolubydlícího usmrtil vlak

V chatce přebýval podle něj s dvojicí přechodně ještě jeden muž, toho ale prý nedávno usmrtil vlak na nedalekém nechráněném přejezdu. Žena si údajně občas přivydělávala prostitucí. „Šlapala tady,“ ukázal soused na silnici I/13 spojující Bílinu s Mostem, která vede podél kolonie.

Reklama

Výběr článků

Načítám