Hlavní obsah

Ve Štědré na Karlovarsku hořela střecha rodinného domu. Muž s vážnými popáleninami skončil v nemocnici

Tlačítkem Sledovat můžete odebírat oblíbené autory a témata. Články najdete v sekci Moje sledované a také vám pošleme upozornění do emailu.

Vážné popáleniny utrpěl v noci na středu obyvatel jednoho z rodinných domů ve Štědré na Karlovarsku, kterému začala hořet střecha nad hlavou. Záchranka pětatřicetiletého muže transportovala do karlovarské nemocnice. Vrtulník nakonec nebyl potřeba. Příčiny požáru a výše škody se vyšetřují.

Foto: HZS KK, Právo

Požár rodinného domu ve Štědré na Karlovarsku

Článek

„V noci z úterý na středu jsme zasahovali ve Štědré u požáru střechy rodinného domu,“ uvedl mluvčí karlovarských krajských hasičů Martin Kasal. „Jedna osoba je zraněna, na místo byl povolán pro transport vrtulník, nakonec zraněný jel do nemocnice sanitkou,“ pokračoval.

Podle záchranářů se jednalo o 35letého muže. Na místo vyrazily sanitky a přivolán byl záchranářský vrtulník z Plzně-Líní.

„Muž utrpěl vážné trauma,“ uvedl mluvčí karlovarské krajské záchranky Radek Hes k popáleninovému úrazu. „Po konzultaci s popáleninovým centrem nemocnice na pražských Vinohradech bylo rozhodnuto o tom, že bude muž intubovaný a převezený do péče nemocnice v Karlových Varech,“ dodal Hes. Muž se podle něj také nadýchal zplodin hoření.

Podle Kasala byl vyhlášen II. stupeň požárního poplachu. Na místě zasahovalo devět hasičských jednotek. Příčina požáru i výše škody jsou předmětem vyšetřování.

V Ostravě vzplála elektrokoloběžka, podpálila ji vlastní baterie

Krimi

Reklama

Výběr článků

Načítám