Hlavní obsah

Řidič po srážce na D5 vyletěl z auta a přejel ho kamion

Tlačítkem Sledovat můžete odebírat oblíbené autory a témata. Články najdete v sekci Moje sledované a také vám pošleme upozornění do emailu.

Aktualizováno

Na dálnici D5 u Berouna ve směru na Prahu a na okolních silnicích kolabuje ve čtvrtek ráno doprava kvůli vážné nehodě dodávky a osobního auta na 15. kilometru. Řidič osobního auta, které stálo u středových svodidel, zemřel poté, kdy po střetu s dodávkou z vozu vyletěl a přejelo ho nákladní auto. Původně zastavený provoz se v místě nehody obnovil před 8:00.

Tragická nehoda na dálnici D5 u BerounaVideo: Novinky

 
Článek

Auta se srazila kolem 3:30. Nákladní vůz, který muže přejel, policie hledá, uvedla policejní mluvčí Michaela Richterová.

Kolizi předcházel náraz osobního vozu do středových svodidel, při níž se auto obrátilo do protisměru.

„Po nárazu řidič na chvíli opustil vozidlo, pak se do něj vrátil, a když byl uvnitř vozidla, narazila do něj dodávka. Vlivem nárazu byl řidič osobního vozu vymrštěn na dálnici, kde ho přejela zatím nezjištěná nákladní souprava,“ popsala mluvčí. Muž byl na místě mrtvý.

Na D1 začne platit velký zákaz předjíždění kamionů

Ekonomika

Komplikace v Berouně

Dálnice byla po nehodě zcela uzavřena, na místo letěl i vrtulník. Po částečném odklizení následků byl ráno pomalu průjezdný levý pruh, i tak se ale kolony dlouhé až 15 kilometrů rozjížděly pomalu.

Před 8:00 byl provoz obnoven oběma jízdními pruhy a kolona se postupně začala rozjíždět, což potrvá delší dobu, upřesnila Richterová.

Místo bylo velmi problematické objet, trasa přes Beroun, kam policie dopravu odkláněla, byla ucpaná a server dopravniinfo.cz i tady hlásil zdržení až hodinu.

Jednou z možností bylo sjet už na 34. kilometru a přes Hořovice pokračovat směrem na Dobříš a poté na D4. Ovšem i tato trasa se brzy začala plnit auty.

Předškolák zůstal po střetu s cyklistou v Kladně bezvládně ležet na chodníku. Strážníci našli podezřelého

Krimi

Reklama

Výběr článků

Načítám