Hlavní obsah

V supermarketu v Hostivici zemřel zákazník

Novinky, jap

Tlačítkem Sledovat můžete odebírat oblíbené autory a témata. Články najdete v sekci Moje sledované a také vám pošleme upozornění do emailu.

Hostivice

Svědci a následně také záchranáři museli v pátek večer resuscitovat zákazníka v supermarketu v Hostivici na Praze-západ. Muž i přes veškerou snahu všech zúčastněných nepřežil.

V supermarketu v Hostivici oživovali zákazníkaVideo: Pavel Jaňurek, Novinky

 
Článek

„Okolo půl šesté jsme vyslali záchranářskou a lékařskou posádku do Hostivice na Praze-západ, kde se měl v prostoru pokladen nacházet muž v bezvědomí. Bohužel i přes veškeré úsilí zasahujících záchranářů se u muže nepodařilo obnovit základní životní funkce. Lékař byl nucen konstatovat smrt," řekla Novinkám mluvčí záchranářů Petra Effenbergerová.

Krátce po osmnácté hodině na místo dorazili také policisté. Vstup do supermarketu uzavřeli páskou. Všichni zákazníci museli ještě předtím opustit prostory prodejny.

„Informaci o události jsme přijali od záchranné služby. Podle prvotních informací šel muž nakupovat a u pokladny zkolaboval. Oživování bohužel nebylo úspěšné,” sdělila policejní mluvčí Monika Schindlová.

Reklama

Související témata:

Výběr článků

Načítám