Hlavní obsah

V Mohelnici zemřel člověk po střetu s vlakem, doprava na koridoru stála

Tlačítkem Sledovat můžete odebírat oblíbené autory a témata. Články najdete v sekci Moje sledované a také vám pošleme upozornění do emailu.

Mohelnice
Aktualizováno

V Mohelnici na Šumpersku se v úterý vpodvečer střetl vlak s člověkem, který na následky zranění zemřel. Provoz přes stanici Mohelnice na hlavním železničním koridoru se zastavil v obou směrech na déle než dvě hodiny. Po jedné ze dvou traťových kolejí začaly vlaky jezdit před 19:30, a to sníženou rychlostí.

Foto: Drahoslav Ramík, ČTK

Ilustrační foto

Článek

Policejní mluvčí Libor Hejtman uvedl, že vlak srazil člověka, který se pohyboval v kolejišti.

„Podařilo se nám obnovit provoz po jedné koleji. Následky střetu ale stále odstraňujeme. Jízda vlaků je tak povolena sníženou rychlostí. Na průjezd čeká mnoho vlaků, doprava se tak bude stabilizovat několik hodin,“ uvedla večer Správa železnic na twitteru.

Na dálkových linkách byl provoz vlaků přerušen, nabíraly až dvouhodinová zpoždění.

Doprava se na hlavním železničním koridoru v Olomouckém kraji zastavila tento týden již podruhé. V pondělí krátce před 19:30 narazil do stromu spadlého na trať mezi Štěpánovem a Červenkou na Olomoucku rychlík z Prahy jedoucí do Veselí nad Moravou.

V době zastaveného provozu jezdila v úsecích Olomouc hlavní nádraží – Červenka a Červenka – Štěpánov náhradní autobusová doprava. Provoz vlaků byl obnoven po obou kolejích po téměř 20 hodinách v úterý odpoledne.

Vlak u Prahy srazil muže, střet nepřežil

Krimi

Reklama

Související témata:

Výběr článků

Načítám