Hlavní obsah

Policie v Kroměříži vyšetřuje vraždu novorozence. Zadržela podezřelé

Tlačítkem Sledovat můžete odebírat oblíbené autory a témata. Články najdete v sekci Moje sledované a také vám pošleme upozornění do emailu.

Kroměříž
Aktualizováno

Policie v Kroměříži vyšetřuje trestný čin vraždy. Obětí je podle ní novorozenec, podezřelé osoby zadržela.

Foto: Policie ČR

Policie zajišťuje místo činu.

Článek

„Právě prověřujeme možné spáchání násilného trestného činu v Kroměříži. Případ jsme kvalifikovali jako trestný čin vražda. Obětí je novorozenec,“ informovala policie.

Případ vyšetřují krajští kriminalisté, kteří zadrželi podezřelé osoby. Další informace prozatím policie nesdělila.

Mluvčí policie Simona Kyšnerová Novinkám řekla, že policii byl čin oznámen ve čtvrtek. Kriminalisté sbírají další informace, a proto nyní policie podrobněji informovat nebude.

Soka v lásce ubil kovovou trubkou. Dostal 12 let

Krimi

„Jakmile to okolnosti dovolí, zveřejníme informace na Twitteru,“ uvedla.

Policie na síti následně zveřejnila fotografii z místa činu, kde policisté stojí s plachtou u kontejnerů. Následně informovala, že tělo stále hledají například v okolí domu, v kontejnerech a kanalizaci.

Podle informací Práva se policie dozvěděla o ženě po čerstvě proběhlém porodu od lékaře z kroměřížské nemocnice. Odtud si ale žena vynutila odchod a pohybovala se neznámo kde. Policisté zahájili pátrání, po kterém se ženu i s přítelem podařilo najít.

„Obě osoby byly omezeny na svobodě. Dítě se do tohoto okamžiku nepodařilo nalézt,“ uvedla po 16. hodině Kyšnerová s tím, že existuje předpoklad, že je po smrti.

Reklama

Výběr článků

Načítám