Hlavní obsah

V Kladně se u přejezdu srazilo auto s motorkářem. Ten na místě zemřel

Tlačítkem Sledovat můžete odebírat oblíbené autory a témata. Články najdete v sekci Moje sledované a také vám pošleme upozornění do emailu.

Kladno

Osobní auto s motorkářem se srazilo v neděli odpoledne v Kladně. Motorkář střet nepřežil, nikdo jiný se nezranil. Další tragická nehoda se stala na Jičínsku.

Motorkář po střetu zemřelVideo: Novinky

 
Článek

Nehoda se stala kolem půl jedné odpoledne v ulici Na Kopci u železničního přejezdu. Chvíli po nehodě místem projížděl vlak, naštěstí se mu podařilo u přejezdu zastavit.

Motorkáře se snažila oživit přivolaná policejní hlídka, která pak resuscitaci předala záchranářům.

Foto: Pavel Jaňurek, Novinky

Havarovaná motorka v Kladně

„Bohužel i přes snahu posádek muž svým zraněním na místě podlehl,“ sdělila mluvčí záchranářů Monika Nováková. Dva lidé z osobního auta zraněni nebyli.

„Během vyšetřování nehody jsme museli ve spolupráci s Českými drahami na nějakou dobu nechat zastavit provoz na trati,“ uvedla mluvčí policie Vlasta Suchánková.

Foto: Pavel Jaňurek, Novinky

Auto skončilo v příkopě.

Střet dvou aut

Další tragická nehoda se stala u obce Holín na Jičínsku. Při čelním střetu dvou osobních vozidel VW Golf a Škoda Fabia zemřel v neděli ráno čtyřicetiletý muž. Třiadvacetiletý muž byl se zraněním přepraven letecky do nemocnice, zranil se také sedmnáctiletý spolujezdec oběti.

„Nehoda se stala na rovném úseku za křižovatkou na Holín, kdy 23letý řidič VW Golf jedoucí od Mladé Boleslavi na Jičín z dosud nezjištěných příčin přejel do protisměru a čelně se střetl s protijedoucím vozidlem Škoda Fabia, ve které cestoval 40letý řidič a 17letý spolujezdec. Řidič fabie utrpěl smrtelné zranění, spolujezdec byl předán do péče zdravotníků,“ řekla policejní mluvčí Eva Pracharová

„Řidiče golfu transportoval vrtulník letecké záchranné služby do Fakultní nemocnice v Hradci Králové,“ uvedla Prachařová. Okolnosti nehody včetně její příčiny policie vyšetřuje.

Reklama

Výběr článků

Načítám