Hlavní obsah

V Berounce našli mrtvého cyklistu, jeho kolo si odnesl domů kolemjdoucí

Novinky, jap

Tlačítkem Sledovat můžete odebírat oblíbené autory a témata. Články najdete v sekci Moje sledované a také vám pošleme upozornění do emailu.

Beroun

Berounští kriminalisté vyšetřují smrt cyklisty, jehož tělo našli v sobotu odpoledne v řece Berounce nedaleko Berouna. Jeho kolo našel a odnesl si domů náhodný kolemjdoucí.

BEZ KOMENTÁŘE: V Berounce našli mrtvého cyklistuVideo: Novinky

 
Článek

Podle všeho jel cyklista po cyklostezce z Berouna směrem na Srbsko. Ze zatím neznámých příčin ale vyjel mimo komunikaci, kde sjel ze svahu a skončil v řece Berounce.

„V sobotu odpoledne jsme vyjeli k nálezu lidského těla v řece Berounce, nedaleko obce Hostim. V současné době nic nenasvědčuje tomu, že by se na smrti muže podílela cizí osoba,“ řekla Novinkám policejní mluvčí Štěpánka Zatloukalová.

Tělo objevili kolemjdoucí. Ačkoliv byl muž podle oblečení na první pohled cyklista, jeho kolo nemohli policisté zprvu vůbec najít. Jak se ukázalo o dvě hodiny později, kolo opodál našel náhodný kolemjdoucí a odnesl si ho domů. Kriminalisté kolo zajistili a převezli ho zpět na místo, kde cyklista havaroval.

Tělo ve vodě ohledali a zpět na břeh vyzvedli až přivolaní policejní potápěči. „Policejní potápěči jsou na takovéto případy proškoleni,“ doplnila mluvčí.

Policisté kvůli ohledání těla obousměrně uzavřeli frekventovanou cyklostezku mezi Berounem a Srbskem.

Reklama

Související témata:

Výběr článků

Načítám