Hlavní obsah

Nehoda dvou nákladních aut uzavřela D1. Hořela kabina

Tlačítkem Sledovat můžete odebírat oblíbené autory a témata. Články najdete v sekci Moje sledované a také vám pošleme upozornění do emailu.

Aktualizováno

Provoz dálnice D1 ve směru na Brno byl v pondělí dopoledne zastavený kvůli nehodě a požáru. Srazila se tam dvě nákladní auta a kabina jednoho nich následně začala hořet. O zraněných nejsou zatím informace. Nyní se jezdí levým jízdním pruhem.

Nehoda dvou nákladních aut na dálnici D1Video: Aktu.cz

 
Článek

Nehoda se stala na kilometru 78,5 před Koberovicemi. „Oznámení o nehodě jsme přijali v 9:21. Došlo tam ke střetu několika vozidel, jsou to dvě nákladní,“ řekla mluvčí policie Dana Čírtková.

Podle fotografií zveřejněných hasiči jde o kamion a nákladní auto. Kamion pravděpodobně zezadu narazil do vozidla před sebou. Kabina kamionu se utrhla a shořela na návěsu.

„Nehoda dvou nákladních vozidel se obešla bez zranění. Jedno z vozidel začalo po nárazu hořet. V místě unikla nafta a provozní kapaliny. Kolona za nehodou je dlouhá pět kilometrů,“ doplnila policie.

Foto: HZS Vysočina

Nehoda nákladních aut na dálnici D1

Na místě zasahují všechny složky integrovaného záchranného systému. Podle serveru dopravních informací bude provoz plně obnoven asi kolem 13:30.

Nehoda zavřela D1, tvořily se kolony

Krimi

Reklama

Související témata:

Výběr článků

Načítám