Hlavní obsah

Úderem pěstí skolili mladíci v centru Prahy muže k zemi. Útočníky hledá policie

Tlačítkem Sledovat můžete odebírat oblíbené autory a témata. Články najdete v sekci Moje sledované a také vám pošleme upozornění do emailu.

Praha

Bezdůvodné napadení podnapilého muže vyšetřují od minulého víkendu pražští policisté. Na náměstí Republiky tři mladíci skolili muže, který následně skončil v bezvědomí a bude muset na operaci. Útočníci v klidu odešli, jako by se nic nestalo, a policisté po nich pátrají.

BEZ KOMENTÁŘE: Napadení na náměstí Republiky

 
Článek

Útok se odehrál v neděli o půl sedmé ráno, kdy se napadený vracel z baru v podroušeném stavu. V jednu chvíli jej míjela skupina tří mladých lidí, kteří se ovšem zničehonic otočili a zaútočili.

„Přistoupili k šestatřicetiletému muži a jeden z nich ho vší silou udeřil pěstí do obličeje. Napadený se sesunul na zem jako podťatý a v bezvědomí skončil nejprve v péči záchranářů a posléze v nemocnici,“ popsal v pátek mluvčí policie Tomáš Hulan.

Foto: Policie ČR

Nikdo z trojice muži nepomohl a vesele odešli pryč. První pomoci se ujal kolemjdoucí, který byl poblíž. Podle Hulana je poškozený stále v nemocnici a má natolik komplikované zranění, že bude muset zřejmě na operaci.

„Policisté prosí širokou veřejnost o pomoc při pátrání. Pokud kdokoli mladíky na záběrech poznáváte, znáte místo jejich pohybu či pobytu, předejte nám prosím tyto informace prostřednictvím linky tísňového volání 158,“ uzavřel Hulan.

Reklama

Výběr článků

Načítám