Hlavní obsah

Ubodaný muž v hospodě v Praze, policie zadržela podezřelého z vraždy

Tlačítkem Sledovat můžete odebírat oblíbené autory a témata. Články najdete v sekci Moje sledované a také vám pošleme upozornění do emailu.

Praha
Aktualizováno

Smrtí skončila v sobotu hádka dvou mužů (oba 45) v jednom z restauračních podniků v Praze na Žižkově. Po konfliktu jeden z nich zůstal ležet na zemi a podle policie pobodaný nožem podlehl těžkým zraněním. Kriminalisté podezřelého zadrželi a případ vyšetřují jako vraždu.

Smrtelné pobodání v pražské hospoděVideo: Aktu.cz

 
Článek

Incident se stal v podniku v ulici Hartigova. Mluvčí policie Richard Hrdina Novinkám sdělil, že jeho kolegové prověřují okolnosti konfliktu, který se odehrál mezi dvěma 45letými muži.

Hádku ukončil útok nožem, po kterém jeden z nich zůstal na zemi s těžkým zraněním. Záchranáři již neměli muži jak pomoci, na místě poraněním podlehl.

„Zadrželi jsme podezřelého,“ dodal Hrdina s tím, že zprvu kriminalisté věc prověřovali jako podezření z těžkého ublížení na zdraví s následkem smrti, později ale čin překvalifikovali na vraždu.

Foto: Aktu.cz

Místo činu v ulici Hartigova na pražském Žižkově policie obehnala páskou

Agentura ČTK uvedla, že podle jejích informací z místa si útočník okamžitě po činu uvědomil, co způsobil, a začal zraněnému poskytovat první pomoc.

Ke zraněnému přijeli pražští zdravotničtí záchranáři, zahájili resuscitaci, muž ale poraněním podlehl, uvedl zástupce mluvčí pražské záchranné služby Karel Kirs.

„Měl bodné poranění v oblasti hrudníku,“ dodal.

Informace k okolnostem, které předcházely tragickému konfliktu, policie zatím nesdělila.

Školačku v Brně pobodal 37letý narkoman, zůstane ve vazbě

Krimi

Reklama

Související témata:

Výběr článků

Načítám