Hlavní obsah

U Říčan se cestou k hlášenému požáru srazila dvě hasičská auta

Tlačítkem Sledovat můžete odebírat oblíbené autory a témata. Články najdete v sekci Moje sledované a také vám pošleme upozornění do emailu.

Cestou k hlášenému požáru dodávky se ve středu večer, nedaleko Říčan na Praze-východ, srazila dvě hasičská auta. Jeden z hasičů byl po nehodě převezen do nemocnice.

BEZ KOMENTÁŘE: Nehoda dvou hasičských vozů cestou k zásahuVideo: Novinky

 
Článek

Středočeští hasiči vyjížděli ve středu večer k hlášenému požáru dodávky na 13. kilometru dálnice D1, na pomoc jim vyrazili také jejich kolegové z Prahy.

Cestou k zásahu se u kruhového objezdu, u nájezdu na dálnici D1, srazila dvě auta středočeských profesionálních hasičů. Jeden z nich byl při nehodě zraněn a záchranáři ho převezli do Thomayerovy nemocnice v pražské Krči.

Další hasičské vozy mezitím dorazily na místo hlášeného požáru, kde však již hasiči nic nenašli. Cestou zpět na základnu před sjezdem na Říčany narazili na maďarskou dodávku. Ukázalo se, že na korbě dodávky vypukl menší požár, ten se řidiči podařilo uhasit hasicím přístrojem. Když pokračoval v jízdě směrem na Prahu, před sjezdem na Říčany začalo na korbě dodávky znovu hořet. Hasiči společně s policisty stáhli dodávku na sjezd, kde celé vozidlo zkontrolovali.

Okolnosti požáru prošetřuje vyšetřovatel hasičů. Okolnosti nehody pak prošetřují dopravní policisté.

Reklama

Výběr článků

Načítám