Hlavní obsah

Kamionu na Českokrumlovsku vjelo do cesty auto z vedlejší silnice, tři mrtví

Tlačítkem Sledovat můžete odebírat oblíbené autory a témata. Články najdete v sekci Moje sledované a také vám pošleme upozornění do emailu.

Kaplice
Aktualizováno

Tři oběti si ve čtvrtek odpoledne vyžádala nehoda osobního auta a kamionu v Kaplici na Českokrumlovsku. Dva lidé cestovali v osobním vozidle, které zřejmě nedalo přednost při vjezdu na hlavní silnici a srazilo ho nákladní auto. Třetí obětí je řidič kamionu.

Tragická dopravní nehodaVideo: PF, Novinky

 
Článek

Nehoda se krátce před 14:00 stala na křižovatce ulice Omlenická a silnice I/3.

„Při střetu osobního a nákladního auta zemřely tři osoby. Dvě z osobního auta a řidič kamionu. Silnice je v místě nehody zcela uzavřena,“ informovali hasiči.

„V osobním autě cestoval starší pár, a ačkoliv byli záchranáři na místě během několika minut, oba na místě zemřeli. Na místě zemřel i řidič nákladního auta,“ řekla mluvčí záchranářů Zuzana Fajtlová.

Foto: ZZS Jihočeského kraje

Při nehodě zemřeli tři lidé.

Okolnosti nehody vyšetřují policisté. „Na vině nehody byl pravděpodobně řidič osobního auta, který vjel z vedlejší na hlavní silnici a nedal nákladnímu autu přednost,“ uvedl mluvčí policie Milan Bajcura.

Foto: ZZS Jihočeského kraje

Při nehodě zemřeli tři lidé

Motorkář nepřežil střet s náklaďákem u Strakonic

Krimi

Silnice I/3, která spojuje České Budějovice s hraničním přechodem do Rakouska, je kvůli tragické události uzavřena. Policie odklánějí dopravu na vedlejší vozovky, zmínila ČTK.

Havárie na jihu Čech si ve čtvrtek vyžádaly již čtyři životy. Dopoledne na Strakonicku zahynul řidič motorky po srážce s nákladním automobilem.

V Brně se srazilo osobní auto s kamionem. Šofér na místě zemřel

Krimi

Reklama

Související témata:

Výběr článků

Načítám