Hlavní obsah

Na dálnici D1 v noci zemřeli dva lidé. Jednoho smetlo auto, když chtěl zastavit provoz

Tlačítkem Sledovat můžete odebírat oblíbené autory a témata. Články najdete v sekci Moje sledované a také vám pošleme upozornění do emailu.

Aktualizováno

Dva lidé zemřeli v noci na úterý na dálnici D1 ve středních Čechách. Jednoho člověka srazilo auto, když se snažil zastavit provoz, druhý zemřel v autě, které zastavovalo v koloně. Další dva lidé jsou těžce zraněni.

Foto: Policie ČR

Tragické nehody na dálnici D1

Článek

První nehoda se stala ve směru na Prahu na 67. kilometru před půlnocí. Srazilo se nákladní auto se Škodou Fabií. Na místě však zůstal jen šofér osobního auta, který auto ponechal v levém pruhu a šel zastavit provoz.

Foto: Policie ČR

Havarovaná dodávka

„Při tomto manévru jej srazil řidič dodávky, která se následně převrátila na bok. Přestože se sraženému muži snažili pomoci policisté a použili i přístroj AED, cizinec na místě zemřel,“ vylíčila mluvčí policie Vlasta Suchánková.

O patnáct minut později zastavoval řidič hondy před kolonou, která se vytvořila po předešlé nehodě. Na to však podle policie nestačil zareagovat šofér dodávky, který do auta zezadu narazil.

Foto: Policie ČR

Tragická nehoda na dálnici D1

„Dodávka odhodila auto na nákladní soupravu s přívěsem. Uvnitř osobního vozu Honda vyhasl bohužel další život, a to spolucestující na zadním sedadle. Řidič i spolujezdec v tomto voze utrpěli těžká zranění,“ konstatovala Suchánková.

Provoz na dálnici byl pět hodin omezen. Příčiny nehod policisté dále vyšetřují.

Reklama

Související témata:

Výběr článků

Načítám