Hlavní obsah

Těhotná manželka prosí o pomoc s hledáním zmizelého manžela

Tlačítkem Sledovat můžete odebírat oblíbené autory a témata. Články najdete v sekci Moje sledované a také vám pošleme upozornění do emailu.

Praha

Policie pátrá po 29letém Bohuslavu Jaklovi, který 1. prosince utekl z Fakultní nemocnice Na Bulovce. Ke své těhotné manželce domů se však zatím nevrátil. Muž trpí epilepsií, byl dezorientovaný a nevzpomněl si ani na své jméno. Rodina tvrdí, že ho lékaři vyděsili rakovinou.

Článek

Příbuzní prosí každého, kdo by měl informace vedoucí k jeho nalezení, aby se ozval policii. V Praze jsou vylepeny letáčky s jeho podobiznou.

Paní Kateřina nechala svého manžela odvézt záchrankou do FN Na Bulovce, měl epileptický záchvat. Ještě další den ho přišla navštívit. Mluvili spolu. Pár hodin poté se ale něco stalo.

"Lékaři mu řekli, že má metastázy - nebyla to podložená informace," říká jeho manželka. Mluvčí nemocnice prý o ničem takovém zatím neví. Na facebooku byla založena stránka, která má pomoci k nalezení muže.

Pacient odešel 1. prosince brzy ráno z oddělení neurologie, od té doby ho nikdo neviděl. Ochranka ho sice dostihla na dětské chirurgii, nedohlédla ale na to, aby se vrátil na oddělení, přestože se evidentně nechoval normálně.

Muž odešel jen v županu, bez telefonu, bez peněz. Proč odešel, je zatím záhadou.

Reklama

Související témata:

Výběr článků

Načítám