Hlavní obsah

Taxikář se v Neratovicích zasekl s autem na přejezdu, narazil do něj vlak

Tlačítkem Sledovat můžete odebírat oblíbené autory a témata. Články najdete v sekci Moje sledované a také vám pošleme upozornění do emailu.

Řidič osobního vozu uvázl v pátek večer mezi závorami na železničním přejezdu v Neratovicích na Mělnicku. Do auta pak najel projíždějící vlak, který ho před sebou tlačil přibližně sto metrů.

Nehoda vlaku a auta v NeratovicíchVideo: Novinky

 
Článek

K nehodě došlo před 22. hodinou v ulici U Závor. Podle svědků najel řidič taxi služby na železniční přejezd v době, kdy se spouštěly závory. Mezi nimi pak s autem uvázl. Z auta stihl vystoupit, což mu pravděpodobně zachránilo život.

O chvíli později totiž do auta najel vlak, který ho před sebou tlačil ještě přibližně sto metrů. Nárazník vlaku pak skončil v úrovni sedačky řidiče.

Řidiče kamionu, který vjel na přejezd v Olomouci a způsobil děsivou nehodu, žene policie před soud

Krimi

„Po příjezdu na místo bylo upřesněno, že řidič automobilu vyvázl bez zranění, stejně jako cestující ve vlaku,“ uvedla mluvčí středočeských hasičů Vladimíra Kereková.

Provoz v ulicích U Závor a Mánesova byl obousměrně zastaven. Nehodu zadokumentovali policisté i kriminalisté.

Foto: Novinky

Nehoda auta a vlaku v Neratovicích

„Kvůli nehodě byl zastaven železniční provoz na trati mezi Prahou a Neratovicemi. Hasiči evakuovali z vlaku 17 cestujících,“ sdělil mluvčí hasičů Správy železnic Martin Kavka.

Okolnosti nehody nadále prošetřuje policie. Ta bude zjišťovat, co nehodě předcházelo, a také to, proč řidič neprorazil závory a přejezd s autem neopustil.

Reklama

Související témata:

Výběr článků

Načítám