Hlavní obsah

Senior sám dopadl zloděje, který jej okradl v přerovském marketu

Tlačítkem Sledovat můžete odebírat oblíbené autory a témata. Články najdete v sekci Moje sledované a také vám pošleme upozornění do emailu.

Přerov

Smůlu měl pětačtyřicetiletý recidivista, který okradl v marketu na Lipnické ulici v Přerově zákazníka seniorského věku. Muž zloděje pronásledoval a dopadl. Nyní pachateli hrozí vězení. Novinky o tom v pondělí informovala policejní mluvčí Miluše Zajícová.

Foto: Profimedia.cz

Ilustrační foto

Článek

Ke krádeži podle ní došlo minulý pátek odpoledne. „Muž v seniorském věku coby zákazník si do nákupního vozíku odložil koženkovou kabelku, ve které měl osobní doklady a finanční hotovost dvě stě korun. V době jeho chvilkové nepozornosti se k vozíku přiblížil pětačtyřicetiletý lapka, kabelku vzal a rychlým krokem prodejnu opustil,“ uvedla mluvčí.

Zloděj ale podle ní netušil, že jej pohotový senior sleduje. Nedaleko prodejny na autobusové zastávce ho okradený kontaktoval. „Zloděj se ke krádeži přiznal a jeho věci mu vrátil, ale bez finanční hotovosti,“ konstatovala Zajícová.

„Prověřováním se zjistilo, že podezřelý byl za obdobné jednání v minulosti odsouzen,“ doplnila policejní mluvčí s tím, že případ policisté šetří jako trestný čin krádeže.

Mladík ukradl ve Zlíně nákup i s košíkem, před policií se schovával pod postelí

Krimi

Reklama

Související témata:

Výběr článků

Načítám