Hlavní obsah

Senior nedal přednost, cyklista na Uherskohradišťsku letěl přes kapotu

Tlačítkem Sledovat můžete odebírat oblíbené autory a témata. Články najdete v sekci Moje sledované a také vám pošleme upozornění do emailu.

Mistřice

Zraněný v nemocnici skončil dvaatřicetiletý cyklista po střetu s autem na Uherskohradišťsku. Podle policie mu šestasedmdesátiletý řidič nedal přednost při parkování. Muž se snažil autu vyhnout, na dláždění ale přepadl přes řídítka na kapotu vozidla, pak na lavičku a skončil na dalším autě. Okolnosti nehody vyšetřuje policie.

Foto: Policie ČR

Místo nehody v obci Mistřice

Článek

O nehodě ze sobotního odpoledne, která se stala v obci Mistřice, v pondělí informoval mluvčí policie Radomír Šiška.

„Šestasedmdesátiletý řidič peugeotu nedal u budovy obecního úřadu při parkovacím manévru přednost protijedoucímu cyklistovi, který jel od obce Javorovec, a došlo ke kontaktu,“ uvedl mluvčí.

Dvaatřicetiletý cyklista se podle policie snažil střetu vyhnout, načež vyjel mimo silnici na dlážděnou příjezdovou plochu, kde přepadl přes kapotu již stojícího auta na lavičku a dále pak na jiný zaparkovaný automobil.

„Utrpěl zranění, se kterým byl převezen do nemocnice. Alkohol byl u obou řidičů dechovou zkouškou vyloučen,“ dodal Šiška s tím, že policisté okolnosti nehody dál vyšetřují.

Cyklista na Zlínsku vrazil do ženy, spadl na kočárek s dítětem a zmizel

Krimi

Reklama

Výběr článků

Načítám