Hlavní obsah

S elektrickou koloběžkou spadl na Chebsku se 3,71 promile alkoholu v krvi

Tlačítkem Sledovat můžete odebírat oblíbené autory a témata. Články najdete v sekci Moje sledované a také vám pošleme upozornění do emailu.

S naprosto neuvěřitelnými 3,71 promile alkoholu v krvi upadl ve středu večer v Mariánských Lázních třiačtyřicetiletý muž, který řídil elektrickou koloběžku. Při pádu si způsobil zranění, s kterými musel být hospitalizován.

Opilý muž si vyjel na elektrické koloběžce a spadl na zem.Video: Novinky/Policie ČR

 
Článek

„Ve středu měl třiačtyřicetiletý muž z Chebska krátce po dvacáté hodině jet v Mariánských Lázních na elektrické koloběžce,“ uvedl v pátek mluvčí karlovarské krajské policie Jan Bílek.

„Ve směru na obec Drmoul zřejmě nezvládl řízení a přejel do protisměru,“ popisoval mluvčí opileckou jízdu po poměrně hodně frekventované silnici.

„Následně se měl snažit přejet zpět k pravému okraji vozovky, ale přitom měl najet na obrubník a po chvíli z koloběžky upadnout na pozemní komunikaci,“ dodal Bílek.

Muže na benzínové koloběžce oživovali po střetu s náklaďákem u Prahy

Krimi

Po příjezdu policejní hlídky se muž podrobil orientační dechové zkoušce na přítomnost alkoholu. „Vyšla s pozitivním výsledkem 3,71 promile,“ prozradil mluvčí.

„Při této dopravní nehodě došlo ke zranění muže, který byl zdravotnickou záchrannou službou převezen do nemocnice, kde byl hospitalizován,“ konstatoval Bílek, aniž by specifikoval závažnost poranění.

„Přesná příčina a okolnosti této dopravní nehody jsou předmětem dalšího šetření,“ uzavřel mluvčí.

Foto: Novinky/Policie ČR

Opilý si vyjel na elektrické koloběžce.

Reklama

Výběr článků

Načítám