Hlavní obsah

Rodiče prodávali svou dvanáctiletou dceru, dostali sedm a osm let

Tlačítkem Sledovat můžete odebírat oblíbené autory a témata. Články najdete v sekci Moje sledované a také vám pošleme upozornění do emailu.

Olomouc

Za nabízení své dvanáctileté dcery cizím mužům za účelem sexuálních praktik si rodiče z Jesenicka odpykají sedm a osm let. Trest uložený olomouckým krajským soudem jim dnes potvrdil Vrchní soud v Olomouci.

Foto: Ondřej Kořínek, Novinky

Ilustrační foto

Článek

Podle rozsudku v roce 2018 domlouvali své dceři schůzky a v některých případech měla přihlížet i sadomasochistickým praktikám své matky. Z vydělaných peněz jí měli rodiče dávat podíl. Oba svou vinu v úterý popřeli s tím, že dívka si vše vymyslela.

Žena křivě obvinila manžela z bizarních praktik s dětmi, soud s ní neměl slitování

Krimi

Dvojice byla odsouzena za zločin obchodování s lidmi a za ohrožování výchovy dítěte. Původně jim hrozila sazba pěti až 12 let. Pár byl zadržen po návratu z Anglie, kam odjeli bez nezletilé.

Jednání se podle obžaloby odehrálo od května do října v roce 2018, kdy dívce bylo 12 let. Podle rozsudku služby sjednávala matka přes erotický portál, kde nabízela sadomasochistické služby s účastí komtesky. Dívka se tak některých setkání účastnila s matkou, někdy byla s muži posílána samotná.

Obžalovaní rodiče u soudu vše popřeli, podle soudu však o jejich vině svědčí nejen výpověď poškozené, ale i závěry znalců a výpovědi mužů - klientů, které se podařilo během vyšetřování ztotožnit.

Reklama

Související témata:

Výběr článků

Načítám