Hlavní obsah

Řidička v Mladé Boleslavi nabourala stojící BMW, nadýchala 5,8 promile

Tlačítkem Sledovat můžete odebírat oblíbené autory a témata. Články najdete v sekci Moje sledované a také vám pošleme upozornění do emailu.

Namol opilá řidička v Mladé Boleslavi lehce nabourala na parkovišti stojící BMW. Když ženě, ročník 1983, dali policisté dýchnout, nestačili se divit. První dechová zkouška ukázala hodnotu 5,8 promile, další pak přes tři promile. Žena podle policie pila těsně před jízdou, proto se hodnoty liší.

Řidička na parkovišti lehce nabourala stojící vozidloVideo: Aktu.cz

 
Článek

K banální dopravní nehodě došlo na třídě Václava Klementa v úterý odpoledne. Podle záběrů řidička stříbrné octavie levou stranou předního blatníku lehce nabourala pravé přední dveře černého vozu.

Řidiči na Jesenicku se do sebe po agresivní jízdě pustili

Krimi

„Řidička, ročník 1983, měla havarovat do stojícího vozidla BMW. První dechová zkouška byla 5,80 promile alkoholu v dechu, další 3,40 a třetí zkouška 3,70,“ uvedla pro Novinky mluvčí policistů Michaela Richterová.

Velké výkyvy v dechových zkouškách mohou značit, že řidička pila před jízdou. „Je možné, že se napila chvíli před jízdou,“ dodala Richterová. Kvůli podobným důvodům se dechové zkoušky v minimálně pětiminutovém časovém intervalu opakují.

Reklama

Související témata:

Výběr článků

Načítám