Hlavní obsah

Řidička na Zlínsku narazila autem do stromu, tři zranění

Tlačítkem Sledovat můžete odebírat oblíbené autory a témata. Články najdete v sekci Moje sledované a také vám pošleme upozornění do emailu.

Tři lidé utrpěli zranění v neděli odpoledne při nehodě osobního auta na Zlínsku. Jeho řidička s vozidlem narazila v lesním úseku do stromu. Osádka vozu skončila v nemocnici. Informovala o tom mluvčí Zdravotnické záchranné služby Zlínského kraje Gabriela Netopilová Sluštíková.

Foto: ZZS Zlínského kraje

Nehoda na Zlínsku

Článek

„K záchraně tří lidí po dopravní nehodě vyjížděly odpoledne zdravotnické týmy včetně lékaře ze Zlína. Událost se stala v lesním úseku na silnici mezi obcemi Doubravy a Bohuslavice u Zlína,“ uvedla mluvčí s tím, že řidička nabourala do stromu.

Jeden spolujezdec zůstal ve voze zaklíněný, vyprostit ho museli na místo přivolaní hasiči. „Právě tento muž utrpěl z celé posádky nejvážnější, středně těžká zranění. Zdravotnické týmy pacienta s poraněním pánve a obličeje zajistily v rámci přednemocniční neodkladné péče, přiložily mu krční límec, imobilizovaly vakuovou matrací, podaly nezbytné medikamenty a transportovaly do Krajské nemocnice T. Bati ve Zlíně na urgentní příjem,“ konstatovala Netopilová Sluštíková.

Opilý řidič naboural u Prahy do stromu, nadýchal 2,5 promile

Krimi

Do stejné nemocnice, ovšem na traumatologii, záchranáři odvezli řidičku a druhého spolujezdce, kteří utrpěli lehčí zranění v podobě pohmožděných končetin.

„Za poslední týdny je to v tomto úseku už několikátá dopravní nehoda, u které byla potřeba pomoc našich posádek,“ doplnila mluvčí.

Foto: ZZS Zlínského kraje

Nehoda na Zlínsku

Reklama

Související témata:

Výběr článků

Načítám