Hlavní obsah

Řidiče zabil jeho vlastní karavan na rozestavěné D3

Tlačítkem Sledovat můžete odebírat oblíbené autory a témata. Články najdete v sekci Moje sledované a také vám pošleme upozornění do emailu.

Střítež

Tragické následky měla nehoda 70letého řidiče z ciziny na Českokrumlovsku, který se omylem ocitl na staveništi dálnice D3. Za autem měl připojený karavan, který se vzpříčil, když se chtěl z místa dostat pryč. Snažil se ho pak odpojit vlastními silami, obytný přívěs ho ale přejel a muž podlehl těžkým poraněním.

Foto: Policie ČR

Následky tragické nehody auta s karavanem na Českokrumlovsku

Článek

Nehoda se v pátek stala na silnici III/1575 mezi obcemi Střítež a Kaplice-Nádraží.

„Před půl dvanáctou dopoledne jel po zmíněné komunikaci 70letý řidič cizí státní příslušnosti s osobním vozidlem značky Renault Scenic s obytným přívěsem, kdy se po projetí několika dopravních upozornění dostal do míst, kde probíhá výstavba dálnice D3,“ informoval o případu mluvčí policie Milan Bajcura.

Řidič se dostal do míst, kde už se nedalo jet dál, a chtěl se otočit, což se ale nepodařilo, protože se jeho auto s karavanem vzpříčilo.

„Zde se zřejmě pokusil pomocí vlastní síly karavan odpojit a otočit, ale z dosud neupřesněných příčin ho pravděpodobně karavan přejel, kdy senior utrpěl velmi těžká zranění neslučitelná se životem,“ uvedl mluvčí s tím, že kriminalisté případ prověřují jako usmrcení z nedbalosti.

Karavan s turisty se srazil s kamionem, žena zemřela

Krimi

Reklama

Související témata:

Výběr článků

Načítám