Hlavní obsah

Řidič zastavil na rychlostní silnici, zabil ho náklaďák

Právo, den

Tlačítkem Sledovat můžete odebírat oblíbené autory a témata. Články najdete v sekci Moje sledované a také vám pošleme upozornění do emailu.

Frýdek-Místek
Aktualizováno

K tragické dopravní nehodě došlo ve čtvrtek v podvečer na silnici R56 u Staříče na Frýdecko-Místecku. Čtyřiatřicetiletého muže srazil na rychlostní komunikaci nákladní automobil. Muž, který chvíli předtím vstoupil z jiného auta, nehodu nepřežil.

Foto: Novinky.cz s použitím Mapy.cz

Článek

„V jízdním pruhu ve směru na Ostravu zastavil ve čtvrtek v podvečer u krajnice řidič osobního automobilu. Z dosud nezjištěných příčin vstoupil do vozovky a střetl se s nákladním vozidlem. Čtyřiatřicetiletý muž svým zraněním na místě podlehl,“ sdělila krajská policejní mluvčí Daniela Vlčková.

Mrtvý motocyklista

KOMENTÁŘ DNE:

Lyžařské Nagano -  Nedá se nic dělat, dnešní komentář musí být sportovní, protože jedna mladá dáma přepsala lyžařské dějiny země. Čtěte zde >>

Další tragická nehoda se stala v noci v Pazderné, zahynul při ní motocyklista.

„O pár hodin později v obci Pazderná se srazil osobní vůz s motocyklem. Řidič automobilu odbočoval z hlavní cesty vlevo, přičemž nedal přednost protijedoucímu motocyklu. Třicetiletému řidiči motorky byla okamžitě poskytnuta první pomoc a byl transportován leteckou záchrannou službou do nemocnice. Přes veškerou lékařskou péči svým zraněním v nemocnici podlehl,“ upřesnila Vlčková.

Příčiny a okolnosti obou dopravních nehod vyšetřují policisté územního odboru Frýdek-Místek.

Reklama

Výběr článků

Načítám