Hlavní obsah

Řidič vyjel mimo dálnici a dostal smyk, popsala policie nehodu na D2, při které zemřeli silničáři

Tlačítkem Sledovat můžete odebírat oblíbené autory a témata. Články najdete v sekci Moje sledované a také vám pošleme upozornění do emailu.

Jihomoravská policie ve středu popsala, jak se pravděpodobně odehrála tragická nehoda na dálnici D2, při které minulé pondělí zemřeli dva silničáři. Zároveň hledá svědky kolize.

Video: Novinky

 
Článek

Policisté uvedli, že již vyslechli řidiče tří aut i jejich posádky. Podle nich šofér lexusu z nezjištěných příčin nejprve vjel mimo dálnici do dělícího pásu, dostal smyk a narazil do vedle projíždějícího mercedesu.

„Následovala srážka s dělníky a dodávkou mercedes. Policisté hledají svědky, kteří by jim mohli poskytnout další poznatky nejen z nehodového děje, ale i z toho, co se odehrálo těsně před nehodou,“ sdělil mluvčí policie Bohumil Malášek.

Foto: Policie ČR

Havarovaná auta

Informace přijmou policisté na telefonním čísle 974 632 623 nebo na tísňovou linku 158.

Nehoda se stala minulé pondělí na 24. kilometru ve směru na Brno. Dodávka stála u krajnice, aby naložila dělníky, kteří čistili odvodňovací příkopy u silnice.

Obětí střetu byli dva dělníci. Ve vozidlech se celkem zranilo osm lidí, podle policie se jednalo o středně těžká a lehká zranění.

Dva mrtví silničáři a osm zraněných po hromadné nehodě na dálnici D2

Krimi

Reklama

Výběr článků

Načítám