Hlavní obsah

Řidič v Jindřichově Hradci nedal přednost velkému pick-upu, srážku nepřežil

Novinky, kub

Tlačítkem Sledovat můžete odebírat oblíbené autory a témata. Články najdete v sekci Moje sledované a také vám pošleme upozornění do emailu.

Jindřichův Hardec

Při nehodě v Jindřichově Hradci zemřel ve středu starší řidič osobního auta. Podle policie nedal přednost projíždějícímu velkému pick-upu. Jeho vážně zraněnou spolujezdkyni záchranka přepravila do nemocnice vrtulníkem.

Foto: Policie ČR

Havarované vozidlo Ford Ranger v Jindřichově Hradci

Článek

Nehoda se stala ve středu po 13. hodině na křižovatce v ulici Václavská. „Řidič automobilu Škoda Felicia (89) se pravděpodobně plně nevěnoval řízení a zřejmě nerespektoval značku Dej přednost v jízdě,” sdělila ve čtvrtek mluvčí policie Hana Millerová.

Senior ve fabii vjel do cesty kamionu, na místě zemřel

Krimi

Řidič tak podle vyšetřovatelů vjel do cesty nákladnímu autu Ford Ranger s přívěsem. Obě auta skončila po nárazu mimo silnici, navíc vrazila do stromů.

Foto: Policie ČR

Obě auta skončila po nehodě v Jindřichově Hradci mimo silnici

„Řidič vozidla Škoda utrpěl mnohočetná těžká poranění neslučitelná se životem, zasahující lékařka konstatovala na místě smrt,” uvedla mluvčí s tím, že spolujezdkyni přepravili záchranáři do nemocnice s těžkým zraněním.

Senior v autě nepřežil střet s kamionem na D1

Krimi

Řidiče náklaďáku zdravotníci ošetřili na místě, jeho dechová zkouška na alkohol byla negativní. „Kriminalisté se budou okolnostmi dopravní nehody i nadále zabývat,” dodala Millerová.

Reklama

Související články

Výběr článků

Načítám