Hlavní obsah

Řidič v Domažlicích srazil ženu přecházející na zelenou a ujel

Domažlice

Policie pátrá po řidiči červeného auta, které srazilo ženu na přechodu v Domažlicích. Chodkyně šla podle vyšetřovatelů na zelenou. Záchranka přepravila zraněnou ženu do nemocnice.

Foto: Policie ČR

Místo srážky auta s chodkyní v Domažlicích

Článek

Nehoda se stala v úterý v 16:40. Šofér osobního vozu červené barvy odbočoval z Pivovarské do Komenského ulice a na přechodu srazil 50letou ženu, která šla na zelenou.

„Neznámý řidič z místa dopravní nehody ujel,“ informovala ve středu o případu policejní mluvčí Dagmar Brožová.

Řidička jela na červenou a srazila chodkyni. Pila jsem před i po nehodě, přiznala

Krimi

Chodkyně utrpěla naštěstí jen lehká zranění. „Převezli jsme ji do domažlické nemocnice k ošetření,“ řekl za krajskou záchranku Vítězslav Sladký.

Žena nepřežila střet s autem na Jičínsku

Krimi

Policisté žádají svědky této události, aby je kontaktovali. Můžou přijít osobně na domažlický dopravní inspektorát, zavolat na čísla 974 331 255 či 974 331 259, případně je kontaktovat na bezplatné tísňové lince 158.

Reklama

Související články

Řidič na Kroměřížsku srazil chodce

Šestašedesátiletého muže srazil v sobotu v podvečer řidič osobního vozu v Chvalčově na Kroměřížsku. Chodec nehodu nepřežil. Okolnosti střetu prověřuje policie,...

Řidič přejel 17letému chlapci nohu a ujel

Šumperští policisté pátrají po neznámém řidiči, který v pondělí odpoledne na silnici mezi obcí Jindřichov a částí obce Pusté Žibřidovice na Šumpersku narazil...

Výběr článků

Načítám