Hlavní obsah

Řidič srazil u Plzně šestnáctiletou dívku na skútru, z místa pak ujel

Tlačítkem Sledovat můžete odebírat oblíbené autory a témata. Články najdete v sekci Moje sledované a také vám pošleme upozornění do emailu.

Plzeň

Policisté pátrají po řidiči vozu, který pravděpodobně stojí za nedělní nehodou nedaleko Plzně. Podle policie se šofér střetl se šestnáctiletou dívku na skútru a z místa ujel. Studentka utrpěla zranění a skončila v nemocnici.

Foto: PČR

Kruhový objezd, před kterým se nehoda stala.

Článek

Událost se stala v neděli kolem druhé hodiny odpoledne na silnici druhé třídy, a to před kruhovým objezdem ulic Plzeňská a Letkovská směrem na Starý Plzenec. „Dosud nezjištěné vozidlo se zde střetlo s mladistvou řidičkou motocyklu značky Kymco Agility. Šofér nezjištěného vozidla následně odjel,“ uvedla policejní mluvčí Michaela Raindlová.

Podle Novinek zranění utrpěla šestnáctiletá dívka. Raindlová potvrdila, že mladistvá musela následně do nemocnice. „Prosíme účastníky a případné svědky dopravní nehody, aby se přihlásili,“ požádala Raindlová.

Foto: PČR

Skútr, na kterém jela šestnáctiletá dívka.

Je možné přijít osobně na plzeňskou služebnu, která je U Borského parku, kontaktovat policii telefonicky na čísle 974 325 256 nebo zavolat na tísňovou linku 158. „Dechová zkouška u dívky byla negativní,“ uzavřela mluvčí.

Auto srazilo na Tachovsku chodce, ten utrpěl těžká zranění hlavy

Krimi

Reklama

Výběr článků

Načítám