Hlavní obsah

Řidič naboural dvě auta a vjel zavřenou branou do dvora. Pak utekl

Novinky, jap

Tlačítkem Sledovat můžete odebírat oblíbené autory a témata. Články najdete v sekci Moje sledované a také vám pošleme upozornění do emailu.

Aktualizováno

Nehoda tří osobních automobilů uzavřela ve čtvrtek večer výpadovku z Prahy na Slapy. Jeden člověk skončil v nemocnici, jeden z řidičů z místa nehody utekl, policie ho našla během pátku.

BEZ KOMENTÁŘE: Nehoda tří vozidel na pražské ZbraslaviVideo: Novinky

 
Článek

K nehodě došlo před 22. hodinou v ulici K Přehradám, poblíž zbraslavského lomu. Řidič audi se nejprve srazil s protijedoucím autem, poté naboural další vůz jedoucí ve stejném směru, a nakonec projel zavřenou bránou do soukromého areálu. Z místa zmizel řidič audi neznámo kam.

Protijedoucí vůz, do kterého řidič audi naboural, skončil po nehodě převrácený na boku.

Tři lidé nepřežili srážku s kamionem na Teplicku

Krimi

„Na místo byly vyslány dvě jednotky hasičů z Prahy a Středočeského kraje. V době našeho příjezdu již byl zraněný člověk mimo převrácené vozidlo. U dvou aut jsme provedli protipožární opatření, zasypali jsme uniklé provozní kapaliny sorbentem a uklidili jsme silnici," uvedl na místě velitel zásahu.

Hlídka spěchala v Praze prověřit znásilnění. Policista auto zdemoloval o sloup

Krimi

Policisté na místo povolali psovoda se služebním psem, aby mohli prohledat okolí. Podle mluvčí policie Violety Siřišťové byl řidič během pátku dopaden. Policisté už hledají akorát svědky nehody.

Reklama

Související témata:

Související články

Výběr článků

Načítám