Hlavní obsah

Řidič na Plzeňsku narazil do odstaveného auta, které zabilo ženu stojící u svodidla

Tlačítkem Sledovat můžete odebírat oblíbené autory a témata. Články najdete v sekci Moje sledované a také vám pošleme upozornění do emailu.

Plzeň

Tragické následky má pondělní nehoda, která se stala mezi Holýšovem a Stodem na jižním Plzeňsku. Zemřela při ní 75letá žena. Zabilo ji odstavené auto, do něhož naboural jiný vůz.

Foto: HZS Plzeňského kraje

Při nehodě zemřela 75letá žena.

Článek

Neštěstí se stalo krátce před sedmou hodinou ranní. Podle policejní mluvčí Dagmar Brožové měla 75letá řidička Škody Favorit technickou závadu na automobilu, a tak vozidlo odstavila.

Kamion na Svitavsku sjel ze silnice a narazil do domu

Krimi

Ona i další pasažéři, šlo o 77letého muže a 75letou ženu, vystoupili ven a na silnici položili výstražný trojúhelník. „Odstavené auto přehlédl 43letý šofér dodávky Citroën Jumper. Favorit se pak odrazil na svodidla a narazil do stojících žen,“ upřesnila Brožová.

Pětasedmdesátiletou spolujezdkyni transportoval ve velmi vážném stavu vrtulník do plzeňském fakultní nemocnice. „Svým zraněním nakonec podlehla,“ dodala Brožová.

Foto: HZS Plzeňského kraje

Při nehodě zemřela 75letá žena.

Případ si převzali domažličtí kriminalisté. Hlavní tah z Plzně na Domažlice je stále neprůjezdný. V lokalitě se tvoří dlouhé kolony.

„Žádáme řidiče, kteří jeli místem v době střetu a mohli by poskytnout informace k nehodě, případně kamerové záznamy z vozidla, ať se přihlásí na tísňovou linku 158,“ uzavřela Brožová.

Reklama

Související témata:

Výběr článků

Načítám