Hlavní obsah

Řidič na Českolipsku objel kamion a vjel na přejezd. Smetl ho vlak

Tlačítkem Sledovat můžete odebírat oblíbené autory a témata. Články najdete v sekci Moje sledované a také vám pošleme upozornění do emailu.

Jablonné v Podještědí

Nepochopitelným jednáním se zabývá policie na Českolipsku. Řidič osobního auta objel na přejezdu kamion a vjel na koleje, po nichž právě projížděl vlak. Utrpěl vážné poranění a přiletěl pro něj vrtulník.

Foto: SŽDC

Ilustrační foto

Článek

Dvaašedesátiletý řidič jel ve čtvrtek před sedmou hodinou večer z centra Jablonného v Podještědí na obec Lvová. Před přejezdem chráněným výstražnými světly zastavilo nákladní auto, protože blikala červená.

„Řidič ho objel a snažil se ještě před příjezdem vlaku přejezd projet. To se mu bohužel nepovedlo a rychlík jedoucí ve směru z Ústí nad Labem na Liberec se s ním na přejezdu střetl,“ informovala mluvčí policie Ivana Baláková.

Řidič Škody Fabia podle ní utrpěl velmi vážné zranění a přiletěl pro něj vrtulník. V kritickém stavu pak zamířil do nemocnice v Liberci. Cestujícím se nic nestalo.

Policisté na Svitavsku v úterý zase řešili řidiče, který uvázl na přejezdu. Když mu lidé pomohli vyjet, ujel a chytili ho až na dálnici D11.

Lidé pomohli řidiči na přejezduVideo: Policie ČR

Audi uvázlo na přejezdu na Svitavsku. Po vysvobození řidiče chytali na dálnici D11

Krimi

Reklama

Výběr článků

Načítám