Hlavní obsah

Řidič mercedesu narazil do stojícího autobusu, tři zranění

Tlačítkem Sledovat můžete odebírat oblíbené autory a témata. Články najdete v sekci Moje sledované a také vám pošleme upozornění do emailu.

Do stojícího autobusu s deseti pasažéry uvnitř a poté do protijedoucího auta narazil ve středu dopoledne v Nezdenicích na Slovácku jednapadesátiletý řidič vietnamské národnosti se svým vozem značky Mercedes. Při neštěstí došlo ke zranění tří lidí, řidiče osobního automobilu, spolujezdkyně z druhého havarovaného osobního automobilu a jedné cestující z autobusu.

Foto: Policie ČR

Při nehodě v Nezdenicích se zranili tři lidé.

Článek

„Jednapadesátiletý cizinec jel ve směru od Uherského Brodu na Bojkovice. V Nezdenicích narazil zezadu do autobusu stojícího na zastávce, náraz ho odhodil do protisměru, kde se střetl s vozidlem Kia, které řídil padesátiletý cizinec,“ uvedla policejní mluvčí Monika Kozumplíková. Podle zjištění Práva šlo v případě druhého cizince o řidiče ze Slovenska.

Na místě zasahovaly všechny složky integrovaného záchranného systému. Policie musela na několik hodin po dobu vyšetřování nehody obousměrně uzavřít celou silnici a dopravu odklonit na objízdné trasy.

„Dechové zkoušky byly u všech řidičů negativní, u řidiče mercedesu byl negativní i test na drogy. Škodu vyčíslili policisté na 2,2 milionu korun. Veškeré okolnosti této nehody prověřují dopravní policisté ze Zlína ve spolupráci s dopravními policisty z Uherského Hradiště,“ dodala mluvčí.

Dvě vážné nehody v Kladně: Sražený 10letý chlapec a střet aut v protisměru

Krimi

Reklama

Související témata:

Výběr článků

Načítám