Hlavní obsah

Řidič BMW narazil na D10 do cisterny s žíravinou. Po nehodě utekl

Novinky, ok, jap

Tlačítkem Sledovat můžete odebírat oblíbené autory a témata. Články najdete v sekci Moje sledované a také vám pošleme upozornění do emailu.

Mladá Boleslav
Aktualizováno

Cisterna převážející hydroxid sodný se srazila ve středu na dálnici D10 s BMW X5. Nebezpečná látka z nákladního auta neunikla, policie však pátrá po řidiči osobního auta, který po nehodě zmizel.

BEZ KOMENTÁŘE: Nehoda BMW s cisternou Video: Novinky

 
Článek

Nehoda se stala na 55. kilometru ve směru na Turnov kolem půl desáté. Hasiči podle svého mluvčího Jaroslava Gabriela ihned dostali informaci, že cisterna převáží nebezpečnou látku, a proto po příjezdu vymezili nebezpečnou zónu.

Foto: Novinky

Nehoda D10

„Cisterna převážela hydroxid sodný, který naštěstí neunikl. Hasiči zabezpečili únik oleje z kanystru a pomáhají naložit havarované BMW na odtahové vozidlo,“ řekl Novinkám Gabriel. Řidič cisterny podle něj neutrpěl zranění.

„Řidič osobního auta narazil zezadu do nákladního auta. Po nehodě však utekl a policisté po něm pátrají. Proč utekl, zatím nevíme,“ dodala mluvčí policie Jana Dětská.

Podle reportéra Novinek, který je na místě, okolí prohledávají psovodi a přijeli také kriminalisté. Dálnice byla několik desítek minut uzavřena, nyní je provoz možný jedním jízdním pruhem.

Reklama

Výběr článků

Načítám