Hlavní obsah

Rány do obličeje, prošlápnutý krk. Hádka v Ostravě skončila smrtí, muže obvinili z vraždy

Tlačítkem Sledovat můžete odebírat oblíbené autory a témata. Články najdete v sekci Moje sledované a také vám pošleme upozornění do emailu.

Ostrava

Tragické následky měla opilecká hádka několika mužů v bytě v Ostravě-Porubě, kde podle policie jeden z nich druhého brutálně napadl. Zraněnému měl prošlápnout krk a bít ho do obličeje, když už ležel na zemi. Muž i přes pomoc lékařů zemřel. Kriminalisté obvinili 34letého agresora z vraždy.

Foto: Stanislava Benešová, Novinky

Ilustrační foto

Článek

Incident se stal krátce před úterní půlnocí, informovala v pátek mluvčí policie Soňa Štětínská. V bytě se podle vyšetřovatelů sešlo několik mužů, kteří popíjeli alkohol.

„Jeden z mužů (34) měl osočit druhého (62 let), se kterým se z minulosti znal, z jistého protizákonného jednání a posléze na něj silou velké intenzity zaútočil. Měl ho ve chvíli, kdy ležel, napadnout údery do obličeje, opakovaně kopat i našlápnout na krk,“ zmínila mluvčí.

Napadený utrpěl vážná zranění, kterým i přes lékařskou pomoc podlehl. Policisté ještě v bytě podezřelého zadrželi, museli ale pak počkat na jeho vystřízlivění, aby mohli pokračovat v trestním řízení. Následně ho obvinili z vraždy, za což mu hrozí 10 až 18 let vězení.

Policisté podali podnět státnímu zástupci, aby navrhl vzetí muže do vazby, o čemž rozhodne soud.

Muž se přiznal k dvojnásobné vraždě ve Svitávce

Krimi

Reklama

Související témata:

Výběr článků

Načítám