Hlavní obsah

První oběť bouře Sabine v Česku

Právo, ČTK, vor

Tlačítkem Sledovat můžete odebírat oblíbené autory a témata. Články najdete v sekci Moje sledované a také vám pošleme upozornění do emailu.

Nová Ves

Policie vyšetřuje od pondělního odpoledne okolnosti tragické nehody u Nové Vsi na Sokolovsku, při níž zemřel muž. Podle předběžných závěrů policie měl na nehodu vliv silný vítr. Na auto buď spadl strom, nebo do něj vůz narazil. Při havárii utrpěla středně těžké zranění také jedna žena.

Foto: Policie ČR

Tragická nehoda na Sokolovsku

Článek

„Zatím není jasné, zda strom spadl přímo na vozidlo, nebo zda došlo k nehodě vlivem nárazu do stromu. S největší pravděpodobností vozidlo vlivem pádu stromu sjelo mimo komunikaci a převrátilo se na střechu,“ uvedla policejní mluvčí Kateřina Krejčí s tím, že policie okolnosti nehody dál vyšetřuje.

Blackout v českých městech, bez proudu byly statisíce domácností

Počasí

Podle mluvčího záchranné služby Radka Hese se jednalo o cizince staršího 60 let a ženu starší 50 let. „Muži byla na místě poskytnuta první pomoc resuscitace, ale následně svým zraněním podlehl,“ uvedl Hes.

Vichřice, nikoliv orkán, tvrdí o Sabine v Česku meteorolog

Domácí

Již dopoledne musela být do chebské nemocnice na chirurgické oddělení převezena řidička, jež se svým vozem narazila do vyvráceného stromu na Ašsku. Podle záchranářů ale utrpěla jen lehké zranění.

Reklama

Výběr článků

Načítám