Hlavní obsah

Případ vraždy dvou žen na Kladensku inspekce odložila, pachatel je mrtvý

Praha

Generální inspekce bezpečnostních sborů (GIBS) odložila loňský případ vraždy dvou žen v obci Líský na Kladensku, zastřelil je příslušník vězeňské služby, poté spáchal sebevraždu. Důvodem odložení případu je skutečnost, že je proti zemřelému trestní stíhání nepřípustné. O vývoji v případu v pondělí informovala mluvčí inspekce Ivana Nguyenová.

Foto: Pavel Jaňurek, Novinky

Ilustrační foto.

Článek

Svou družku, tchyni a poté sebe zastřelil muž loni v listopadu. Na místě bylo také několikatýdenní miminko, právě jeho pláč upoutal sousedy, kteří mrtvé našli.

Inspekce podle mluvčí dospěla k závěru, že se jednoznačně prokázalo, že příslušník vězeňské služby, který po činu spáchal na místě sebevraždu, usmrtil v rodinném domě dvě ženy.

V obci Líský u Slaného se střílelo, na místě tři mrtví

Krimi

Policie při prověřování činu nechala vypracovat řadu znaleckých posudků z oblasti biologie, genetiky, fyzikální chemie, balistiky a mechanoskopie, součástí zkoumání byly podle mluvčí ještě skutečnosti zjištěné k zemřelým a výsledky prohlídek těl a pitev.

Tragédie v obci Líský u Slaného (7. listopadu 2020)Video: Pavel Jaňurek, Novinky

K zabíjení použil pachatel soukromou legálně drženou střelnou zbraň. Miminko nebylo zraněné, záchranná služba je po nalezení jeho mrtvých rodičů odvezla na další vyšetření do nemocnice.

Podezřelý z masakru na Kladensku je z vězeňské služby. Děti vyvázly

Krimi

Nyní podle informací ČTK žije u příbuzných. Přežila i dcera zavražděné družky, nyní žije u svého biologického otce.

Reklama

Související články

Výběr článků

Načítám