Hlavní obsah

Při hromadné nehodě na Lounsku šest zraněných, na místo letěl vrtulník

U Postoloprt na Lounsku se v sobotu dopoledne srazila tři vozidla. Šest lidí je zraněných, z toho tři vážně. Na místě zasahovala letecká záchranná služba.

Foto: Alex Švamberk, Novinky

Záchranáři v akci

Článek

„V 11:15 byla nahlášena nehoda u Postoloprt. Na silnici I/7 mezi Louny a Prahou se střetla tři osobní vozidla a bylo zraněno šest lidí, z toho tři těžce,“ řekl Novinkám mluvčí ústecké policie Daniel Vítek.

Dva z těžce zraněných přepravuje záchranka vrtulníkem, jednoho sanitkou. Provoz na silnici je uzavřen a nehoda se vyšetřuje.

Mluvčí záchranky upřesnil, že zasahují tři sanitní vozy z Chomutova a Loun a letecká záchranná služba Ústeckého kraje.

Čelní střet nepřežil jeden z řidičů

K další nehodě došlo krátce předtím u Peruce na Lounsku, skončila smrtí řidiče. Řidič škodovky vjel v odbočce do protisměru, kde se čelně srazil s protijedoucím peugeotem. Řidič škody zraněním na místě podlehl.

„V 10:40 jsme přijali oznámení o střetu dvou osobních vozidel v Peruci u odbočky na Libochovice. Řidič osobního vozidla Škoda vjel z dosud nezjištěné příčiny do protisměru, kde se čelně srazil s protijedoucím vozidlem značky Peugeot,“ upřesnil Vítek.

Řidič peugeotu utrpěl zranění, se kterými byl převezen do nemocnice, řidič škodovky zraněním na místě podlehl. Doprava je na místě řízena kyvadlově.

Reklama

Výběr článků

Načítám