Hlavní obsah

Přes cestu na Táborsku byl natažený drát, motorkář se zachytil krkem

Novinky, kub

Tlačítkem Sledovat můžete odebírat oblíbené autory a témata. Články najdete v sekci Moje sledované a také vám pošleme upozornění do emailu.

Tábor

Kriminalisté na Táborsku vyšetřují případ ublížení na zdraví, kterého se měl dopustit zatím neznámý pachatel, když natáhl přes cestu ostnatý ocelový drát. Do něj se zachytil motorkář, který skončil v péči zdravotníků se zraněným krkem a ramenem.

Foto: Radek Plavecký, Právo

Ilustrační foto.

Článek

Nehoda 38letého motorkáře se stala v sobotu na cestě v bývalém vojenském cvičišti mezi částí Tábora Klokoty a Dražicemi.

„V místě zvaném Na Jitýrce byl ze svého stroje stržen ostnatým ocelovým drátem, který zde někdo přes cestu natáhl. Motocyklista utrpěl zranění na krku a rameni. Uvedená poranění si vyžádala ošetření v nemocnici,“ sdělil v pondělí mluvčí policie Miroslav Doubek.

Policisté podle něj případ vyšetřují jako ublížení na zdraví. „V této souvislosti vyzýváme každého, kdo by měl k uvedené kauze jakékoliv důvodné informace, aby je předal policistům na jejich služebně v Divadelní ulici v Táboře či na telefonní lince 974 238 700,“ dodal Doubek.

Reklama

Výběr článků

Načítám