Hlavní obsah

Pozval si hosty na mejdan, ačkoliv tušil, že ho okradou. A okradli

Tlačítkem Sledovat můžete odebírat oblíbené autory a témata. Články najdete v sekci Moje sledované a také vám pošleme upozornění do emailu.

Povedenou návštěvu si pozval v neděli do svého bytu jeho majitel v malé obci nedaleko Šumperka. Šlo celkem o tři hosty, jednu ženu a dva muže, s nimiž se rozhodl popíjet. Ti ho však po alkoholovém dýchánku připravili o 13 tisíc korun. Nepomohlo mu ani to, že předpokládal, že ho hosté budou chtít okrást.

Foto: Profimedia.cz

Ilustrační foto

Článek

Hostitel se podle mluvčí Miluše Zajícové po společném popíjení alkoholu dostal do stavu silné podnapilosti a usnul. „Během spánku mu pravděpodobně některý z hostí sundal rifle a uložil ho do postele. Do té doby to vypadalo jako přátelské gesto, ale skutečnost byla jiná,“ uvedla. Z kapsy u kalhot mu zmizely peníze.

Poškozený zřejmě tušil, koho si zve domů, protože do kapsy si dal hotovost ve výši 13 tisíc korun, aby nebyla položená na viditelném místě v bytě, jak obvykle mívá ve zvyku. „Pokus o ochranu vlastního majetku ale nevyšel a o zmíněnou hotovost přišel,“ podotkla Zajícová.

Nemocný upadl na zastávce do bezvědomí, okradli ho

Krimi

Reklama

Výběr článků

Načítám