Hlavní obsah

Policisté pátrají po chlípníkovi, co se na Šumpersku obnažoval v linkovém autobusu

Tlačítkem Sledovat můžete odebírat oblíbené autory a témata. Články najdete v sekci Moje sledované a také vám pošleme upozornění do emailu.

Policisté z oddělení v Zábřehu na Šumpersku se obracejí na veřejnost s žádostí o pomoc při pátrání po totožnosti muže, který by jim mohl pomoci objasnit případ výtržnictví, jenž prověřují od letošního 28. února. Jde jim o odhalení dosud neznámého chlípníka, který se předváděl před cestujícími v linkovém autobusu. Novinky o tom informovala policejní mluvčí Miluše Zajícová.

Policie pátrá po muži, který by jim mohl pomoci objasnit případ výtržnictví.Video: Policie ČR

 
Článek

Doposud provedeným šetřením se podle ní policistům nepodařilo vypátrat muže zachyceného na fotografii a na záběrech, který by jim mohl poskytnout další informace vedoucí k objasnění případu. Proto se s žádostí o pomoc a spolupráci obrací na veřejnost.

Pokud by muže na záznamu nebo fotografii někdo poznal a mohl by sdělit cokoliv vedoucí ke zjištění jeho totožnosti, nechť policisty kontaktuje na bezplatné lince 158.

Foto: Policie ČR, Novinky

Muž, po jehož totožnosti pátrá policie.

„Výzvu směřujeme také k cestujícím, kteří danou linkou cestovali, všimli si nevhodného chování muže a mohli by nám poskytnout informace k celé události, aby nás také kontaktovali na uvedené lince,“ uvedla Zajícová.

Foto: Policie ČR, Novinky

Muž, po jehož totožnosti pátrá policie.

Zda je muž na videu a fotografiích, jehož totožnost policisté chtějí zjistit, oním pachatelem, Novinkám nepotvrdila, ani nevyvrátila. „Nemohu k tomu nic říct,“ řekla jen.

Případ se stal v linkovém autobusu 246 v Postřelmově a Zábřehu přibližně v době od 15:35 do 15:45 hodin. „Neznámý muž se při jízdě, za přítomnosti ostatních cestujících, obnažoval a tím se dopustil hrubé neslušnosti. Cestující se na nás obrátili a událost nám oznámili,“ konstatovala mluvčí.

Ženy v Olomouci obtěžuje chlípník, hledá jej policie a žádá o pomoc

Krimi

Reklama

Výběr článků

Načítám