Hlavní obsah

Policie už zná totožnost dívky nalezené u silnice

Právo, Jiří Bednář

Tlačítkem Sledovat můžete odebírat oblíbené autory a témata. Články najdete v sekci Moje sledované a také vám pošleme upozornění do emailu.

HRADEC KRÁLOVÉ

Východočeským policistům se s pomocí sdělovacích prostředků a veřejnosti podařilo zjistit totožnost zavražděné dívky, která byla v sobotu večer nalezena u obce Keteň v příkopu u silnice, vedoucí z Jičína na Kopidlno. Jedná se o dvacetiletou studentku vysoké školy v Liberci, která bydlela v Náchodě a v sobotu měla odjet do Liberce na brigádu.

Článek

 "Naposledy se rodině ozvala před polednem s tím, že jí ujel spoj. Pravděpodobně využila k cestě autostopu," informovala Iva Marková z východočeské policejní správy.

Policie prosí občany a zejména řidiče motorových vozidel, kteří spatřili tuto dívku stopovat v sobotu 2. července mezi dvanáctou až osmnáctou hodinou na trase Náchod (pravděpodobně výpadovka na Jaroměř) - Hradec Králové - Jičín, aby podali své svědectví na linku  158.

"Dosud není známo, zda trasu z Náchoda jela najednou nebo několika vozidly, proto žádám o svědectví i řidiče, kteří by dívku svezli i kratší úsek a vysadili ji někde na trase. Rovněž prosíme o svědectví jejího případného pohybu na trase mezi Jičínem a Kopidlnem," dodala Marková.

V době autostopu měla dívka na zádech tmavě zelený batoh a světlou manšestrovou tašku na rameno. Na sobě měla halenku bílé barvy s 3/4 rukávem, zelené triko, manšestrovou světle hnědou sukni pod kolena a na nohou sportovní boty bíločervené barvy. Podrobnosti ohledně jejího úmrtí policie nesdělila. Pouze uvedla, že dívka zemřela násilnou smrtí.

Reklama

Výběr článků

Načítám