Hlavní obsah

Policie pronásledovala BMW na Chrudimsku: Střelba, pásy a zraněný policista

Tlačítkem Sledovat můžete odebírat oblíbené autory a témata. Články najdete v sekci Moje sledované a také vám pošleme upozornění do emailu.

Chrudim

Střelba po autě ani speciální pásy nezastavily ve čtvrtek řidiče BMW na Chrudimsku. Jeden policista byl zraněn. Proč muž ujížděl, není jasné.

Střelba ani pásy řidiče nezastavily Video: Policie ČR

 
Článek

Hlídka policie chtěla kolem druhé odpoledne za Třemošnicí zastavit řidiče BMW, ale ten začal ujíždět. Nedaleko odtamtud hlídkující policisté okamžitě použili zastavovací pás, kterým ale řidič projel a pokračoval dál.

Policejní honička na Plzeňsku. Muž na kradené motorce nakonec havaroval

Krimi

Další zátaras policejním autem udělala hlídka v obci Běstvina. „Ani to zběsilého řidiče nezastavilo, při manévru před zátarasem došlo ke srážce s policistou, který následně po vozidle vystřelil ze služební zbraně, a bavorák uháněl dál,“ informovala mluvčí policie Markéta Janovská.

Policie v Havířově střílela po řidiči, pak ho vytahovala z řeky

Krimi

Muž pak vjel do obce mezi domy, kde vyskočil z auta a utíkal k poli. Tam byl však zadržen. Dechovou zkoušku a test na drogy odmítl. „Důvod, proč ujížděl, policistům nesdělil. Nyní řidiče řešíme pro útok na úřední osobu se zbraní (vozidlo), neuposlechnutí výzvy a odmítnutí testů na přítomnost alkoholu a návykových látek,“ konstatovala Janovská.

Jeden policista utrpěl při srážce zlomeninu žebra a pohmožděné tělo. Po ošetření v nemocnici zůstal v domácím léčení.

Reklama

Související témata:

Výběr článků

Načítám