Hlavní obsah

Policie odložila vyšetřování dvojnásobné vraždy a sebevraždy v Čakovicích

Tlačítkem Sledovat můžete odebírat oblíbené autory a témata. Články najdete v sekci Moje sledované a také vám pošleme upozornění do emailu.

Policie odložila vyšetřování loňského úmrtí dvou dospělých a dítěte v pražských Čakovicích. Rodiče se na činu domluvili – řešili tak bezvýchodnou situaci.

Video: Pavel Jaňurek, Novinky

 
Článek

„Kriminalisté případ před několika dny odložili, jelikož pachatel zemřel. Vyšetřováním vyšlo najevo, že se oba rodiče na tomto skutku domluvili a rozhodli se takto řešit pro ně údajně beznadějnou situaci. Otec tedy zastřelil svého syna, poté manželku a následně spáchal sebevraždu,“ uvedla pražská policie na síti X.

Další informace k případu již sdělovat nebude kvůli pozůstalým.

Tři mrtvé našli 26. listopadu v lese u cyklostezky v ulici K Sedlišti. Policie dostala informaci o nálezu těl od záchranné služby.

„Podle zjištění kriminalistů z oddělení vražd se jednalo o dvojnásobnou vraždu a následnou sebevraždu. Jednalo se o druha a družku (34 a 32) a jejich nezletilého syna (2). Čin byl spáchán legálně drženou střelnou zbraní,“ uvedl loni v listopadu mluvčí policie Richard Hrdina.

Muž byl strážník městské policie. Zbraň použitá ke střelbě ale nebyla služební.

V pražských Čakovicích zabil ženu, dítě a pak sebe strážník městské policie

Krimi

Reklama

Související témata:

Výběr článků

Načítám