Hlavní obsah

Policie obvinila muže z Proseku ze znásilnění, loupeže a krádeže

Tlačítkem Sledovat můžete odebírat oblíbené autory a témata. Články najdete v sekci Moje sledované a také vám pošleme upozornění do emailu.

Pražská policie začala trestně stíhat muže, kterého podezírá ze znásilnění ženy na Proseku. Toho viní ze znásilnění, loupeže, krádeže a omezování osobní svobody. Podezřelý byl zadržen zásahovou jednotkou po několika dnech pátrání v Mělníku.

Dopadli podezřelého ze znásilnění na Proseku.Video: Síť X - Policie ČR

 
Článek

Policie od pátečního odpoledne pátrala po muži, který v Praze 9 přepadl ženu, která v autě čekala před školou na svého syna. Tu pod pohrůžkou násilí donutil, aby si přesedla na sedadlo spolujezdce, a odvezl ji na jiné místo, kde ji znásilnil.

S autem poté přejel do Okřínecké ulice na Proseku, odkud utekl neznámo kam. V autě byla poté nalezena polonahá svázaná žena. Podezřelý muž byl dva dny na útěku, v noci ze soboty na neděli byl zadržen zásahovou jednotkou v Mělníku. Na případu pracovali kromě kriminalistů z mravnostního oddělení i detektivové pražského prvního oddělení.

„Kriminalisté s mužem zahájili trestní stíhání pro trestný čin znásilnění, loupež, krádež, omezování osobní svobody a maření výkonu úředního rozhodnutí a vykázání,“ uvedli na sociální síti X. Zároveň s tím podali podnět státní zástupkyni na jeho vzetí do vazby.

Podle dřívějšího popisu policie šlo o asi 180 centimetrů vysokého muže ve věku okolo 40 let. Byl štíhlé postavy a podle oběti byl silně cítit zatuchlinou. Mluvil česky.

Nevídaný případ znásilnění. Pachatel si sedl k ženě do auta, když čekala před školou na syna

Krimi

Reklama

Výběr článků

Načítám