Hlavní obsah

Policie hledá ztracenou ženu, ráda se prochází v lesích

Tlačítkem Sledovat můžete odebírat oblíbené autory a témata. Články najdete v sekci Moje sledované a také vám pošleme upozornění do emailu.

Berounská policie pátrá po 49leté ženě, jejíž rodina se obává, že by si mohla sáhnout na život. Podle policie je žena milovnicí přírody a vyhledává lokality, kde se těží nerosty.

Foto: Policie ČR

Pohřešovaná žena

Článek

Rodina ženu z Hořovic postrádá již dva dny. Odjela modrým opelem a nepodala o sobě žádnou zprávu. Dle známých se zřejmě potýká s dluhy a finančními problémy a v této souvislosti zmínila také ukončení života.

„Edita Horáková byla naposledy viděna svým partnerem 11. prosince okolo 5. hodiny ranní v místě jejich bydliště. S ním tentýž den v odpoledních hodinách telefonicky hovořila, kdy mu sdělila, že se prochází v lesích na Berounsku,“ uvedla mluvčí policie Michaela Richterová.

Foto: Policie ČR

Auto pohřešované ženy

Podle ní je žena milovnicí přírody, častokrát se procházela v lesích, a jelikož studovala geologii a tento obor se stal i jejím vášnivým koníčkem, vyhledává mimo jiné i lokality, kde se těží nerosty, které sbírá.

Policie uvedla, že pohřešovaná je vysoká 165 až 170 centimetrů, střední postavy. Má rovné plavé (blond) vlasy a zelené oči. Na sobě možná měla sportovní kalhoty, světle modrou bundu a zelené boty.

Pátrací akce na Berounsku se účastnili policejní psovodi, strážníci, hasiči i policejní vrtulník, ale najít se ji nepodařilo. Informace o jejím pohybu přijme linka 158.

Policie odvolala pátrání po dívce, která se pohádala s matkou

Krimi

Reklama

Související témata:

Výběr článků

Načítám