Hlavní obsah

Policie hledá dvě děti, které mohou vědět něco o požáru obchodního domu v Benešově

Benešov

Kriminalisté hledají dva důležité svědky v případu požáru obchodního domu v Benešově. Chlapce a dívku zachytila kamera a policisté by s nimi rádi mluvili.

Policie hledá důležité svědky pondělního požáru obchodního domu.Video: Policie ČR

 
Článek

Podle policistů jde o nezletilého chlapce a dívku, která měla růžovou sukni. Detektivové by s nimi rádi mluvili, protože mohou pomoci s objasněním případu.

„Žádáme dívku a chlapce, případně další osoby, které by je na záznamu poznaly, stejně tak žádáme i případné další svědky, kteří se v době mezi 16:00 - 16:13 pohybovali poblíž nebo uvnitř vietnamské prodejny oblečení a drogerie v 1. patře, aby se policistům s důležitými informacemi ozvali na linku 158 nebo kriminalistům na číslo 606 691 232,“ uvedla policie.

Foto: Policie ČR

Policie hledá důležité svědky pondělního požáru obchodního domu.

Požár obchodního centra vypukl v pondělí. Hasiči po výjezdu k požáru vyhlásili nejprve třetí a pak čtvrtý, tedy nejvyšší, stupeň poplachu. Zásah trval celou noc. Záchranáři ošetřili pět lidí, mezi nimi tři hasiče, kteří se nadýchali kouře. Jejich stav ale nevyžadoval převoz do nemocnice. Škoda byla odhadnuta na 50 milionů korun.

Policisté vyšetřují požár jako obecné ohrožení z nedbalosti. Prověřují různé verze včetně cizího zavinění nebo technické závady.

Požár v Benešově je pod kontrolou, škoda 50 milionů korun

Krimi

Reklama

Výběr článků

Načítám